Avatar

Lilian Snijders

Details
Naam praktijk/school/vestiging
Piecke
Emailadres
Telefoonnummer
06-14225165
Diensten
Ondersteuning en begeleiding van complexe vraagstukken rondom (hoog)begaafdheid.
Gespecialiseerd in dubbel bijzonder. scholen en samenwerkingsverbanden zijn mijn doelgroep, langs die weg ondersteun ik lln en studenten PO,VO, MBO en HBO.
Als opleider en trainer Beeld en Didactisch Coachen ervaar ik dat beeldcoachen zich bij uitstek leent voor begeleidingstrajecten en dit zet ik ook met veel plezier in.
Net als iedereen binnen ons netwerk ben ik altijd in beweging en ontwikkeling. Naast het volgen van de P4P facilitator training heb ik het jaarprogramma HB in ontwikkeling gevolgd. Blijf ik me verdiepen en lees ik veel van de literatuur die op de markt komt.
Ook combineer ik opgedane kennis vanuit andere invalshoeken graag in mijn werkzaamheden zoals het gedachtengoed van Luk Dewulf.
Erg enthousiast ben ik over de training, HB op je bord. (gevolgd bij Extrass) Waarbij ik een mooie tool rijker ben om in gesprekken en begeleidingen in te zetten. Ook ben ik train de trainer "op je bord". Een vereenvoudigde uitvoering van de gespecialiseerde tool goed te gebruiken als je een verdieping wil in kind gesprekken.
Doelgroep(en)
PO, VO
Specialisatie
Coach
Plek van begeleiding
Online
Andere specialisatie
opleider Beeld en didactisch coachen
Lidmaatschapstype
Lid
Opleiding
ECHA specialist in Gifted Education (Nederlandse ECHA of RITHA alumnus)

Neem contact op met ECHA netwerk

Email:

Nieuws

ECHA Netwerk bij ECHA 2022

Van 31 augustus t/m 3 september 2022 vindt de 18e ECHA conferentie plaats. We zijn bijzonder trots dat zoveel leden van ECHA Netwerk Nederland betrokken zijn bij deze conferentie als spreker, workshopleider, organisator en zeker ook als deelnemer. Wij zijn er natuurlijk bij met een informatiestand tijdens het Nederlandse programma op 1 en 2 september. 

Tijdens ECHA 2022 organiseert NTCN op donderdag 1 en vrijdag 2 september 2022 een speciaal Nederlandstalig programma voor professionals en belangstellenden uit Nederland en Vlaanderen. In Nederland en Vlaanderen zijn de ontwikkelingen op het gebied van begaafdheid, creativiteit en talentontwikkeling volop in beweging. Veel mensen en organisaties zijn op dit inspirerende gebied actief en betrokken. Het besef van het belang van het stimuleren van talentontwikkeling, het koesteren van creativiteit en het creëren van kansen voor optimale ontwikkelingsgroei blijft groeien door de inspanningen van velen , zowel op lokaal, regionaal als (inter)nationaal niveau. Tijdens het Nederlandse Programma binnen de ECHA 2022 Conferentie laten we zien wat Nederland en Vlaanderen in huis hebben.

 

 

Meet-up met Israël

We zijn gestart! Op 17 mei was de eerste meet-up voor ECHA-leden en collega’s van de Gifted Centers van Israël, met meer dan 40 deelnemers.

Na een korte kennismaking en introductie, werd gediscussieerd in break-out rooms over gifted education in Nederland en Israël. Een mooi eerste stap in het leren van elkaar, kennis delen en aftasten op welke manieren we kunnen samenwerken om elkaar te versterken in ons vakgebied. De avond werd gehost door Ragnild Zonneveld (voorzitter ECHA netwerk) en Menachem Nadler (head of the Division for Gifted and Outstanding Students, ministry of education Israël).

Deze inspirerende avond krijgt zeker een vervolg!

Mensa Fonds Publieks award 2022

Super trots op ECHA-leden Rianne van de Ven en Sjoerd Dirk Meijer voor het behalen van de Mensa Fonds Publieks Award 2022 als initiatiefnemers van De Week van de Hoogbegaafdheid. Van harte gefeliciteerd!

ECHA Conferentie 2022

Van 31 augustus t/m 3 september 2022 vindt de 18de ECHA-Conferentie in het World Forum te Den Haag plaats.


COPYRIGHT © ECHA NETWERK | PRIVACY BELEID | SITEMAP