Bestuur

Het bestuur van ECHA Netwerk bestaat uit betrokken leden die gezamenlijk het functioneren van de vereniging bewaken en daarnaast een actieve rol spelen bij de verschillende activiteiten die de vereniging ontwikkelt.

  • Ragnild Zonneveld (voorzitter)
  • Simone Keijsers (secretaris en vice voorzitter)
  • Els Hegemans (penningmeester)
  • Rianne van de Ven (intervisie)
  • Martin Timmer (PR)
Ragnild Zonneveld - Voorzitter ECHA Netwerk

Voorzitter

Ragnild Zonneveld heeft in 2016 de ECHA opleiding afgerond. Ze is werkzaam bij Cedin Zorg en Onderwijs als onderwijsadviseur. Haar specialisaties zijn hoogbegaafdheid en het jonge kind. Daarnaast heeft ze een eigen bedrijf voor vroegsignalering en begeleiding: Vroegwijs.

Ragnild heeft jarenlange bestuurlijke ervaring in diverse vrijwillige functies. Ze is bestuurslid van het ECHA netwerk sinds januari 2017 en vervult de rol van voorzitter sinds 2018. Haar aandachtsgebieden zijn externe contacten (o.a. met RCSW, CBO en ECHA Europe) en de toekomst van het netwerk.

Contactgegevens:

Henny van Hal - Secretaris ECHA netwerk

Secretaris

Simone Keijsers heeft in 2018 de ECHA opleiding afgerond. Ze is werkzaam op de Universiteit Leiden als Trainer/Coach voor studenten en collega’s. Daarnaast heeft ze een eigen bedrijf in Training en Coaching. Tevens is ze medeoprichter van het Landelijk Netwerk Hoogbegaafdheid in het Hoger Onderwijs.

Simone is lid van het ECHA bestuur sinds januari 2019, en is naast secretaris ook vicevoorzitter

Contactgegevens:

Els Hegemans Penningmeester ECHA netwerk

Penningmeester

Els Hegemans heeft in 2005 de ECHA-opleiding afgerond en is al vanaf het prille begin bij het ECHA-netwerk betrokken. 

Na 23 jaar PO/SBO, is zij in 2004 overgestapt naar het Samenwerkingsverband Rijnstreek, waar zij sinds 2006 lesgeeft aan 4 bovenschoolse plusklassen. Tevens is zij daar vraagbaak voor de diverse scholen op het gebied van beleid, individuele aanpak, etc. Zij heeft circa 10 jaar een eigen praktijk gehad, Slim Aangepakt. Nu doet ze af en toe nog een "klus" voor vrienden en bekenden. Naast het penningmeesterschap beheert zij ook de ledenadministratie.

Contactgegevens:

Els Hegemans Penningmeester ECHA netwerk

PR

Martin Timmer heeft zich na zijn studie Duitse taal en Letteren, en Taalonderwijskunde gespecialiseerd in het begeleiden van hoogbegaafde pubers en jong volwassenen. Martin is als ECHA specialist werkzaam bij Voorsprong in Talent in Achterveld en is coördinator hoogbegaafdheid op een middelbare school in Nijkerk.

Neem contact op met ECHA netwerk

Email:

Nieuws

ECHA Conferentie 2022

Van 31 augustus t/m 3 september 2022 vindt de 18de ECHA-Conferentie in het World Forum te Den Haag plaats.

Overlijden Franz Mönks

Gisteren bereikte ons netwerk het verdrietige bericht van het overlijden van Franz Mönks.

200e lid

Hoera, 200 leden!


COPYRIGHT © ECHA NETWERK | PRIVACY BELEID | SITEMAP