Avatar

Lilian Snijders

Details
Name of practice/school/establishment
Piecke
Emailadres
Telefoonnummer
06-14225165
Services
Ondersteuning en begeleiding van complexe vraagstukken rondom (hoog)begaafdheid.
Gespecialiseerd in dubbel bijzonder. scholen en samenwerkingsverbanden zijn mijn doelgroep, langs die weg ondersteun ik lln en studenten PO,VO, MBO en HBO.
Als opleider en trainer Beeld en Didactisch Coachen ervaar ik dat beeldcoachen zich bij uitstek leent voor begeleidingstrajecten en dit zet ik ook met veel plezier in.
Net als iedereen binnen ons netwerk ben ik altijd in beweging en ontwikkeling. Naast het volgen van de P4P facilitator training heb ik het jaarprogramma HB in ontwikkeling gevolgd. Blijf ik me verdiepen en lees ik veel van de literatuur die op de markt komt.
Ook combineer ik opgedane kennis vanuit andere invalshoeken graag in mijn werkzaamheden zoals het gedachtengoed van Luk Dewulf.
Erg enthousiast ben ik over de training, HB op je bord. (gevolgd bij Extrass) Waarbij ik een mooie tool rijker ben om in gesprekken en begeleidingen in te zetten. Ook ben ik train de trainer "op je bord". Een vereenvoudigde uitvoering van de gespecialiseerde tool goed te gebruiken als je een verdieping wil in kind gesprekken.
Target Audience/groups
PO, VO
Specialisation
Coach
Place of guidance
Online
Other Specalisation
opleider Beeld en didactisch coachen
Type of membership
Lid
Education
ECHA specialist in Gifted Education (Nederlandse ECHA of RITHA alumnus)

Contact the ECHA network

Email:


COPYRIGHT © ECHA NETWERK | PRIVACY POLICY | SITEMAP