Ledenportaal

Vereniging ECHA Nederland verbindt en stimuleert ECHA-specialisten in Gifted Education in het uitwisselen en bundelen van hun expertise, in het versterken van elkaar, in het samen creëren van kansen, in het aanzetten tot vernieuwing en beweging en in het substantieel bijdragen aan het optimaliseren van het werkveld (hoog)begaafdheid.

Registreer je nu als lid!

Lid zijn van Vereniging ECHA Nederland kent vele voordelen. Zo blijf je in contact met mede-specialisten op het vlak van hoogbegaafdheid via een digitale werkgroep en kun je 2 x per jaar deelnemen aan intervisiebijeenkomsten. Als lid ben je bovendien zichtbaar op onze website en kun je hier je diensten en publicaties delen. Als lid van ECHA Nederland ben je ook automatisch lid van ECHA Europe.

Leden

Om in aanmerking te komen voor inschrijving als lid in het register van de Vereniging ECHA Nederland dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent in het bezit van een geldig ECHA diploma;
  • Je onderschrijft de ethische gedragscode van het NOBCO;
  • Er wordt uitgegaan van de professionele houding van de aangeslotenen. Cliënten gaan een individuele overeenkomst aan met een bij het netwerk geregistreerd lid. In geval van klachten wordt verwezen naar de klachtenprocedure zoals omschreven in het reglement van de Vereniging ECHA Nederland.

Aspirant-leden

Wanneer de ECHA-opleiding nog niet volledig is afgerond maar wel het theoretisch deel succesvol is afgesloten, dan is het mogelijk aspirant-lid te worden. Naast het afronden van het theoretische deel dient ook de inschrijving als ECHA-student actueel te zijn.

Leden betalen momenteel 130,- per jaar
Aspirant-leden betalen 100,-  per jaar

Na registratie ontvang je per mail nadere gegevens voor de verdere procedure naar (aspirant) lidmaatschap.

Neem contact op met ECHA netwerk

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

Intervisiedag 21 maart gaat niet door

Tot onze spijt moeten wij de beslissing nemen om de intervisie dag van 21 maart aanstaande te Nijkerk niet door te laten gaan in verband met de Corona situatie.

Wij berichten over het vervolg zodra we meer duidelijkheid hebben.

Met vriendelijke groet,
ECHA Netwerk bestuur

Overlijden Franz Mönks

Gisteren bereikte ons netwerk het verdrietige bericht van het overlijden van Franz Mönks.

Franz Mönks is van grote betekenis geweest in het werkveld van hoogbegaafdheid en voor de ECHA opleiding in Nederland. Hij was nog tot op hoge leeftijd actief en heeft velen geïnspireerd.

Onze gedachten gaan uit naar zijn naasten.

 

Namens het ECHA netwerk in Nederland,

Ragnild Zonneveld
Simone Keijsers
Els Hegemans
Rianne van de Ven
Martin Timmer

200e lid

Hoera, 200 leden!

Paul, ons hoogbegaafde wonderkind

Blokkades en overlevingsgedrag bij hoogbegaafde kinderen


COPYRIGHT © ECHA NETWERK | PRIVACY BELEID | SITEMAP