Avatar

Femke Tinselboer-Wallenburg

Details
Naam praktijk/school/vestiging
Vroeg In Zicht
Website
http://www.vroeginzicht.nl
Emailadres
Provincie
Overijssel
Diensten
Met Vroeg In Zicht richt ik mij op professionals die werken met jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar. Te denken valt aan zorgprofessionals binnen het consultatiebureau, pedagogisch medewerkers werkzaam binnen kinderopvang of peuterspeelzaal. Maar ook leerkrachten en interne begeleiders van het primair basisonderwijs.

De trainingen en begeleidingstrajecten zijn gericht op leren signaleren van ontwikkelingsvoorsprong/kenmerken van hoogbegaafdheid en het tegemoet komen aan de ontwikkelingsbehoeften.

Mijn werkgebied voor fysieke trainingen en begeleidingstrajecten zijn de provincies Overijssel, Drenthe en Gelderland. Mocht uw locatie buiten mijn werkgebied vallen, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
Doelgroep(en)
Peuters, Kleuters, PO
Specialisatie
Leerkracht
Andere specialisatie
Hoogbegaafdheidspecialist, talentbegeleider jonge kind, trainer
Mogelijkheid tot afname begaafheidsonderzoek
nee
Lidmaatschapstype
Lid
Opleiding
ECHA specialist in Gifted Education (Nederlandse ECHA of RITHA alumnus)

Neem contact op met ECHA netwerk

Email:

Nieuws

Reprise conferentie ECHA 2022

ECHA Netwerk Nederland was op 16 november 2022 aanwezig met een stand op de informatiemarkt van de ECHA 2022-reprise conferentie georganiseerd door NTCN over begaafdheid, creativiteit en talentontwikkeling.

ECHA Netwerk bij ECHA 2022

Van 31 augustus t/m 3 september 2022 vindt de 18e ECHA conferentie plaats. We zijn bijzonder trots dat zoveel leden van ECHA Netwerk Nederland betrokken zijn bij deze conferentie als spreker, workshopleider, organisator en zeker ook als deelnemer. Wij zijn er natuurlijk bij met een informatiestand tijdens het Nederlandse programma op 1 en 2 september. 

Meet-up met Israël

We zijn gestart! Op 17 mei was de eerste meet-up voor ECHA-leden en collega’s van de Gifted Centers van Israël, met meer dan 40 deelnemers.

Mensa Fonds Publieks award 2022

Super trots op ECHA-leden Rianne van de Ven en Sjoerd Dirk Meijer voor het behalen van de Mensa Fonds Publieks Award 2022 als initiatiefnemers van De Week van de Hoogbegaafdheid. Van harte gefeliciteerd!


COPYRIGHT © ECHA NETWERK | PRIVACY BELEID | SITEMAP