Skip to main content
Avatar

Femke Tinselboer-Wallenburg

Details
Name of practice/school/establishment
Vroeg In Zicht
Website
http://www.vroeginzicht.nl
Emailadres
info@vroeginzicht.nl
Province
Overijssel
Services
Met Vroeg In Zicht richt verzorg ik trainingen en begeleidingstrajecten voor professionals die werken met jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar met kenmerken van begaafdheid. Te denken valt aan zorgprofessionals binnen het consultatiebureau, pedagogisch medewerkers werkzaam binnen kinderopvang of peuterspeelzaal. Maar ook leerkrachten en interne begeleiders van het primair basisonderwijs.

De trainingen en begeleidingstrajecten zijn gericht op leren signaleren van ontwikkelingsvoorsprong/kenmerken van hoogbegaafdheid en het tegemoet komen aan de ontwikkelingsbehoeften.

Mijn werkgebied voor fysieke trainingen en begeleidingstrajecten zijn de provincies Overijssel, Drenthe en Gelderland. Mocht uw locatie buiten mijn werkgebied vallen, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Daarnaast begeleid ik ook jonge kinderen (2 - 8 jaar) met kenmerken van hoogbegaafdheid. De begeleiding is gericht op het leren omgaan met het anders zijn, omgaan met de leerkuil (leren doorzetten), leren omgaan met de zijnskenmerken, leren omgaan met emoties en het vergroten van de groeimindset.
Target Audience/groups
Toddlers, Kindergarten, PO
Specialisation
Teacher, Coach
Place of guidance
On Location, Online
Other Specalisation
Hoogbegaafdheidspecialist, talentbegeleider jonge kind, trainer
Possibility to take giftedness research
nee
Type of membership
Lid
Education
ECHA specialist in Gifted Education (Nederlandse ECHA of RITHA alumnus)

Contact the ECHA network


COPYRIGHT © ECHA NETWERK | PRIVACY POLICY | SITEMAP