Avatar

Marjo van Dam

Details
Naam praktijk/school/vestiging
Care4Plus - begeleiding bij hoogbegaafdheid
Bezoekadres
Veenendaal
Website
http://www.care4plus.nl
Emailadres
Telefoonnummer
06-28305818
Provincie
Utrecht
Diensten
Care4Plus begeleidt/coacht hoogbegaafde kinderen in de basisschoolleeftijd en jongeren in de onderbouw van het voortgezet onderwijs (psycho educatie, zelfbeeld, zelfvertrouwen, mindset, executieve vaardigheden, leerstrategieën en plannen).
Voor hoogbegaafde kinderen die naar de middelbare school gaan geeft Care4Plus een studievaardigheidstraining, waarin leerstrategieën en vaardigheden aangereikt en geoefend worden hoe je kunt plannen en hoe je woordjes en teksten kunt leren onthouden.

Ouders van hoogbegaafde kinderen/jongeren kunnen terecht voor begeleiding en advies bij hun vragen in de opvoeding en over school. Een hoogbegaafd kind opvoeden is intensief. Care4Plus helpt ouders om te ontdekken welke intentie vanuit het hoogbegaafd zijn achter het gedrag zit en reikt handvatten aan die op de behoeften van het hoogbegaafde kind aansluiten.

Care4Plus geeft leerkrachten/scholen advies hoe zij het onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen passend kunnen maken op hun leer- en onderwijsbehoeften. Ze coacht individueel leerkrachten, maar kan ook workshops of trainingen geven aan het hele team.

Begeleiding/coaching en advisering vindt plaats op locatie (ambulant), thuis of op school.

Care4Plus heeft plusgroepen en organiseert kinderexcursies om hoogbegaafde kinderen in de basisschoolleeftijd te voorzien in hun behoefte aan contact met ontwikkelingsgelijken. Het programma biedt hen uitdaging en komt tegemoet aan hun brede interesse, creativiteit en behoefte aan kennis.

Care4Plus heeft ervaring met uitzonderlijk begaafde kinderen en jongeren. Zij kan maatwerkoplossingen verzorgen voor deze doelgroep. Ook begeleidt/coacht ze deze kinderen/jongeren en hun ouders/verzorgers.


Doelgroep(en)
PO, VO
Andere specialisatie
ambulant begeleider, coach, pedagoog
Mogelijkheid tot afname begaafheidsonderzoek
nee
Lidmaatschapstype
Lid
Social Media
Linkedin
https://nl.linkedin.com/in/marjovandam
Facebook
https://www.facebook.com/Care4Plus-begeleiding-bij-hoogbegaafdheid-1441930226081234/

Neem contact op met ECHA netwerk

Email:

Nieuws

ECHA Conferentie 2022

Van 31 augustus t/m 3 september 2022 vindt de 18de ECHA-Conferentie in het World Forum te Den Haag plaats.

Overlijden Franz Mönks

Gisteren bereikte ons netwerk het verdrietige bericht van het overlijden van Franz Mönks.

200e lid

Hoera, 200 leden!


COPYRIGHT © ECHA NETWERK | PRIVACY BELEID | SITEMAP