Nieuws

200e lid

Wendy Verschoor 200e lid

Hoera, 200 leden!

In de laatste weken van 2019 mochten we ons 200e lid verwelkomen!

We hebben daarmee in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt: in drie jaar tijd van 137 leden (januari 2017) naar nu 200. Een groei die veel kansen en mogelijkheden biedt: immers, hoe groter het netwerk, hoe meer verbindingen we kunnen leggen! Daarom zetten we graag het 200e lid in het zonnetje.

Ons 200e lid is Wendy Verschoor en als je haar googelt, raak je wat in verwarring.
Reden om eens nader kennis te maken:
“Ik heb eigenlijk helemaal geen achtergrond in de pedagogiek of in het PO en VO. Ik heb Bouwkunde gestudeerd in Delft en daarnaast Rechten gedaan. Na 20 jaar in het vastgoed, als consultant en in directieposities, kwam ik tot de conclusie dat ik me liever van iets meer afstand met de sector ga bezighouden, vandaar dat ik in die hoek vooral nog commissariaten en andere toezichtfuncties doe. Ook geef ik les (en ben ik scriptiebegeleider) op postdoctoraal niveau bij TIAS en de Amsterdam School of Real Estate. Maar….. met vier hoogbegaafde, categorie 145+, kinderen heb ik thuis ook de nodige uitdagingen en heb ik besloten daar meer mee te gaan doen. Vandaar dat ik ben begonnen met de ECHA opleiding en ga starten met het opbouwen van mijn eigen praktijk, waarin ik ouders wil begeleiden in hun zoektocht naar de beste weg voor hun kind, maar ook een verbinding wil gaan leggen tussen het bedrijfsleven en hoogbegaafde kinderen, omdat ik denk dat deze groepen elkaar wederzijds kunnen versterken. Ik heb een heel sterk netwerk in het bedrijfsleven, niet alleen in het vastgoed, dus wil heel graag die brug gaan bouwen. Wat betreft mijn praktijk wil ik me vooral specialiseren op het gebied van versnelling, (maatwerk voor) 145+ kinderen en hoogbegaafde meisjes en vrouwen (ook vanuit eigen ervaring).”

Wij als bestuur heten natuurlijk alle nieuwe leden van harte welkom en in het bijzonder Wendy. We zijn erg blij met de groei en willen er graag aan bijdragen dat het netwerk niet ten onder gaat aan zijn eigen succes. Leden vanuit verschillende achtergronden zorgen in onze optiek voor nieuwe en verfrissende invalshoeken. Laten we elkaar in 2020 verder blijven vinden en versterken!

Neem contact op met ECHA netwerk

Email:

Nieuws

Voorstel om scoring options

Voorstel om scoring options (broadening the guidelines for use) van WISC V aan te passen (zoals destijds bij de WISC IV).

Intervisiedag 21 maart gaat niet door

Overlijden Franz Mönks

Gisteren bereikte ons netwerk het verdrietige bericht van het overlijden van Franz Mönks.

200e lid

Hoera, 200 leden!


COPYRIGHT © ECHA NETWERK | PRIVACY BELEID | SITEMAP