Skip to main content
Avatar

Marianne van Gelder

Details
Name of practice/school/establishment
hoogbegaafd Leven
Visiting address
Amstelveen
Emailadres
marianne.j.vangelder@gmail.com
Telefoonnummer
0031(0)621587200
Province
Noord-Holland
Services
Samen met ouders en het kind/jongere zoek ik naar de mogelijkheden die er wèl zijn voor dropouts en thuiszitters, waarbij ik regelmatig nauw samenwerk met betrokken instanties en school. Mijn kracht ligt in het begeleiden van het gezin en alle afstemming eromheen om samen te komen tot welke (volgende) stappen noodzakelijk zijn om een kind weer 'stevig aan het dagelijks leven te laten deelnemen'. Als Bestuurskundige heb ik me gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Met de ervaring via expertisecentrum hoogbegaafdheid deDNKRS (mede-oprichter) en mijn huidige praktijk; hoogbeGAAFd LEVEN, functioneer ik als adviseur en intermediair onderwijs-zorg-welzijn.

We starten eerst met een oudergesprek om alles in kaart te brengen, waarna we samen (!) de te nemen vervolgstappen (steeds weer opnieuw als noodzakelijk) formuleren en nemen, in afstemming met instanties en school als dat mogelijk is.
Ik ben ook auteur van het boek; hoogbeGAAFd LEVEN. Naast praktische adviezen, staan er herkenbare interviews in met hoogbegaafde kinderen en jongeren en hun ouders en ook met hoogbegaafde volwassenen.
Target Audience/groups
PO, VO
Possibility to take giftedness research
ja, via samenwerking
Type of membership
Lid
Education
ECHA specialist in Gifted Education (Nederlandse ECHA of RITHA alumnus)
Maps
Amstelveen, Nederland
maps_lat
52.3115345
maps_lng
4.8698409
Social Media
Linkedin
https://www.linkedin.com/in/mariannevangelder/
Facebook
https://www.facebook.com/marianne.vangelder.7

Contact the ECHA network


COPYRIGHT © ECHA NETWERK | PRIVACY POLICY | SITEMAP